Purperhart Powertraining

Diensten & Prijzen

 

Op deze pagina vind u meer informatie over de diensten die wij aanbieden.


Na een dag concentreren en stil te zitten op school of op je werk, ben je toe om stoom af te blazen, te bewegen en plezier te hebben. Wij verzorgen voor SBO, basis -en middelbare scholen, woon -en zorghuizen en bedrijven uw event of clinic op maat.


Bewegen is niet alleen goed om je energie kwijt te raken, maar ook goed voor je gezondheid en een positief zelfbeeld. Door te bewegen komen endorfines automatisch vrij waardoor je je energiek, blij en positief in het leven staat en dat hebben we allemaal nodig, jong of oud.


Purperhart Powertraining neemt binnen -en buitenactiviteiten uit handen met een afwisselend en divers Sport -en Spelprogramma.
Middels interactieve spelvormen en wisselende sportactiviteiten zorgen wij voor plezier en zelfvertrouwen.


Purperhart Powertraining verzorgt structureel uw sport -en spel event. Dit kan op week, maand, kwartaal -of jaarbasis, naargelang de behoeftes van uw organisaties. Wij bieden een op maat gemaakt programma aan, dat voor iedereen toegankelijk is.

SPORT & SPEL OP LOCATIE:  

SBO scholen, basis onderwijs & middelbaar onderwijs


Na een dag concentreren en stilzitten op school, zijn kinderen toe aan spelen, bewegen en plezier hebben. Voor kinderen is bewegen niet alleen belangrijk om hun energie kwijt te raken, maar ook goed voor de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden en gezondheid.

Purperhart Powertraining neemt de binnen en buitenactiviteiten uit handen met een afwisselend en divers sport- en spelprogramma. Middels interactieve spelvormen en wisselende sportactiviteiten zorgen wij voor plezier en zelfvertrouwen.

- Sport en spel bij jou op locatie! 

- Interactieve spelvormen en wisselende sportactiviteiten

- Kleine groepen t.b.v. individuele aandacht en bijsturing

- Compleet verzorgd met de benodigde sport- en spelmaterialen!

- Wij zorgen voor plezier en zelfvertrouwen

 

LEES HIER OVER ONZE WERKWIJZE

  

VRAAG OFFERTE AAN

SPORT EN SPEL OP LOCATIE: 

Jeugdinstellingen

Voor bewoners van Jeugd/JOVO-instellingen is bewegen middels sport en spel niet alleen een zinvolle dagbesteding, het draagt ook bij aan een betere gezondheid en een positief zelfbeeld.

Purperhart Powertraining verzorgt structureel wekelijks binnen- en buitensport en spelactiviteiten op locatie. Wij bieden een op maat gemaakt programma dat laagdrempelig, afwisselend en in kleine groepen is, gericht op het hebben van plezier en het versterken van zelfvertrouwen. 

 

LEES HIER OVER ONZE WERKWIJZE

  

VRAAG OFFERTE AAN

SPORT EN SPEL OP LOCATIE:

Zorg- en woonhuizen


Voor bewoners van zorg- en woonhuizen is bewegen middels sport en spel niet alleen een zinvolle dagbesteding, het draagt ook bij aan een betere gezondheid en een positief zelfbeeld.

Purperhart Powertraining verzorgt structureel, wekelijks, binnen en buiten sport- en spelactiviteiten op locatie. Het is een op maat gemaakt programma wat laagdrempelig, afwisselend en in kleine groepen is, gericht op het hebben van plezier en het versterken van zelfvertrouwen.

LEES HIER OVER ONZE WERKWIJZE

  

VRAAG OFFERTE AAN

SPORTCLINICS VOOR BEDRIJVEN

Sporten na het werk is niet alleen goed om stoom af te blazen en te ontspannen, het geeft ook energie en is goed voor zowel de mentale als lichamelijke gesteldheid van je personeel. Purperhart Powertraining verzorgt sportclinics op locatie, die gericht zijn op het motiveren en enthousiasmeren van je medewerkers om te bewegen en zich fit te voelen. We hebben vele mogelijkheden voor de invulling van je sportclinic en voeren deze op maat uit. Eenmalig of juist als terugkerend event? We denken graag met je mee.

- Sportclinics bij jou op locatie!

- Vele mogelijkheden voor de invulling. Eenmalig of juist als terugkerend event?

- Op maat gemaakt en op ieders niveau! 

- Compleet verzorgd met de benodigde sport materialen 

 

LEES HIER OVER ONZE WERKWIJZE

  

VRAAG OFFERTE AAN

 

SPORT- & SPELCLINICS OP LOCATIE

Sporten is gezond voor lichaam en geest. Het geeft kinderen, zelfvertrouwen, kracht, structuur en veel plezier. Door regelmatig unieke en onvergetelijke sport- en spelactiviteiten voor kinderen aan te bieden, kun jij je als organisatie onderscheiden. Wij hebben vele mogelijkheden voor de invulling van je sportclinic en voeren deze op maat uit. Eenmalig of juist als terugkerend event? We denken graag met je mee. 

- Sport- en Spelclinics bij jou op locatie! 

- Unieke en onvergetelijke sport- en spelactiviteiten voor kinderen. 

- Vele mogelijkheden voor de invulling van je sportclinic. Eenmalig of juist als terugkerend event? 

- Compleet verzorgd met de benodigde sport en spel materialen!

- Wij zorgen voor plezier en zelfvertrouwen.

 

LEES HIER OVER ONZE WERKWIJZE

  

VRAAG OFFERTE AAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOETBALSCHOOL

Ben je tussen de 6 en 14 jaar en wil je je voetbal skills verbeteren? 

Bij Purperhart Powertraining trainen wij in kleine groepen die zijn samengesteld aan de hand van leeftijd en persoonlijk niveau. We werken volgens de Wiel Coerver methode en gaan aan de slag met techniek, balvaardigheid en coördinatie. Wij geven ook 1 op 1 trainingen, deze zijn intensief, individueel en op maat gemaakt gericht op persoonlijke ontwikkeling. Plezier en zelfvertrouwen, dat is wat je van ons krijgt!

- Kleine groepen van max 6 deelnemers

- 1 op 1 training

- Op maat gemaakt 

- Wij zorgen voor plezier en zelfvertrouwen!

- Wiel Coerver methode

 

VRAAG OFFERTE AAN

 

 

Please prove you are human!
Free Joomla! templates by AgeThemes