Purperhart Powertraining

 

Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze klanten

 

-M. Azeem

My 2 Kids Amaan-9 year and Adyan 5 year are getting Football Training by Jerill since last few months. He is very energetic, Hardworking and Jolly person. He teaches new techniques to kids to learn faster on the ground.

I am really happy and recommend him!                                             

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

-Helen Kluivert

Ik zelf ben geen sporter maar de manier van trainen heeft mij uitgedaagd om door te zetten.

Wat je krijgt:

Professionele training, stipt op tijd, stemt af op je leerdoelen en past het trainingsproces aan.

Blijft je uitdagen op een motiverende manier, combinatie training in cardio, kracht en mentale verandering.

Goeie vet verbranding, meer kracht en spierpijn zijn het resultaat na het sporten!

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

-Vaida

I’m writing in regard to thank you for your hard work with children. We are very happy to have the opportunity to join your trainings, learn and improve football skills with you. We see very big progress in Dominykas knowledge about football and team work and how excited he is after the trainings. You are doing a great job and I wish you all the best. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

-Tim

"Mijn zoon zit nu al een tijdje op deze voetbalschool. Vanaf het begin af aan gaat hij er met veel enthousiasme en plezier naartoe. De trainingen zijn erg goed, alles komt aan bod. De techniek, het balbezit, conditietraining, het leren van trucjes enz. De trainer Jerril is enorm bevlogen. Hij geeft de trainingen met veel enthousiasme. Dat komt ten goede van de pupillen. Ook wordt er ‘huiswerk’ gegeven, om ervoor te zorgen dat de pupillen ook thuis blijven oefenen aan hun voetbalskills. De ontwikkeling naar een echte voetballer staat bij Jerril hoog in het vaandel, dat kunnen wij alleen maar waarderen."

 

-Tibet en Kayra

"Hoi, met de mama van Tibet en Kayra... Mijn kinderen zijn gewoon simpelweg weg van zijn techniek trainingen.. De trainer Jerril is straight to the point, ook geeft hij indien nodig op dat moment aan wat je het beste kan doen/handelen met de bal."

 

-Denzel

"Hierbij wil ik graag wat vertellen wat ik van de werkwijze van trainer Jerril vind. Hij is erg direct en weet van aanpakken. Mijn zoon was in het begin heel erg onzeker en erg verlegen maar merkte dat door de trainingen die Jerril geeft hij steeds meer uit zijn schulp kwam. Het gaf hem zelfvertrouwen en dat is toch wel een belangrijk onderdeel in de groei van een kind."

 

 

Please prove you are human!
Free Joomla! templates by AgeThemes